Arkiva e lajmeve
                   

MIQËT E NISHVILLIT I NDIHMOJNË SERBISË

27. maj 2014.

Ndihma për banorët e rrezikuar nga përmbytjet në Serbisë arrin edhe nga xhezistët nga Europa dhe bota, miqëve të Nishville Jazz Festivalit”.

Anëtarët e „Brussels Jazz Orchestra” kanë ftuar të gjithë miqët, simpatizuesit dhe njerëzit me vullnet të mirë që të solidarizohen me qytetarët e Serbisë të cilët në përmbytje kanë mbetur pa shtëpitë e tyre.

„Mbështesin miqët tonë të xhezit dhe simpatizuesit në Serbi të cilët ballafaqohne me përmbytjet e papara. Shpresojmë që të jeni mirë! Gëzohemi që kemi ardhur dhe shpresojmë që do t`iu shohim në gusht në Festivalin e Nishvillit. Të gjithë fansat nga bota të cilët dëshirojnë që të ndihmojnë, le të vizitojnë ueb faqen e Kryqit të Kuq të Serbisë. Po aq sa keni mundësi, është e mirëseardhur – qëndron në faqen zyrtare të këtij xhez grupit.

„Brussels Jazz Orchestra” do të performojë më 15 Gusht në Nish, ditën e dytë të festivalit të „Nishville Jazz”.

Burimi: Juzhne Vesti dhe Trupi Koordinues