Arkiva e lajmeve
                   

MINISTRI VERBIQ KA BISEDUAR ME NAGIP ARIFIN DHE RAGMI MUSTAFËN

29. qershor 2015.

Preshevë, Bujanoc - Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik Sërgjan Verbiq me bashkëpunëtorët e tij u takua të premten me kryetarët e komunave të Preshevës dhe Bujanocit, Ragmi Mustafëm dhe Nagip Arifin, si dhe me kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliun.

Në takimin e mbajtur në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik në Beograd, u bisedua për sigurimin e teksteve shkollore për arsimin fillor dhe të mesëm në gjuhën shqipe, si dhe mbi çështjen e organizimit të provimit profesional për mësimdhënësit nga rajoni i Bujanocit dhe Preshevës

Burimi: Ministria e Arsimit Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, Jugmedia dhe Trupi Koordinues