Arkiva e lajmeve
                   

MIHAJLLOVIQ: PROBLEME NË PJESËN SËRPSKA KUQA - LEVOSOJË

31. gusht 2017.

Bujanoc, Beograd – Zorana Mihajloviq, nënkryetarja e Qeverisë së Republikës së Serbisë dhe ministrja e ndërtimatarisë, komunikacionit dhe infrastrukturës, megjithë problemeve të identifikuara, ka shprehur kënaqi me dinamikën e punimeve në Koridorin 10.

Ministrja ka theksuar se ka probleme në pjesën prej Sërpska Kuqa deri në Levosojë, por edhe ka shtuar se personalisht ka vërtetuar se firmat ona kanë rritur tempon e punës.

Ministresha Mihajloviq ka theksuar se ka filluar kontrollet e jashtëzakonshme të të gjitha punimeve në Serbi, në mënyrë që firmat ndërtimore t`i tregohet se ka kaluar koha kur mbikqyrjet nuk janë realizuar.

Sipas fjalëve të saj, sezoni ndërtimro në aktivitet të plotë do të duhej që të përdor secilën ditë të kohës së mirë për punë.

Mihajloviq ka paralajmruar se sëshpejti do të lëshohet në qarkullim edhe 30 kilometrave të reja të autoudhës në mes Pirotit dhe Dimitrovgradit.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues