Arkiva e lajmeve
                   

MEDVEGJË: NË VETIZOLIM 51 PERSONA, NUK KA TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS

25. mars 2020.

Medvegjë - Në territorin e komunës së Medvegjës nuk ka të infektuar nga koronavirusi, dhe ka 51 persona në vetizolim.

Ky numër monitorohet çdo ditë, dhe nga Shtabi i Menaxhimit të Emergjencave çdo ditë u bëjnë thirrje të gjithë qytetarëve në vetizolim që të respektojnë në mënyrë rigoroze të gjitha masat dhe në asnjë moment të mos largohen nga ambientet ku janë vendosur.

"Numri i njerëzve që janë në vetizolim vazhdimisht po ndryshon për arsyen se kemi njerëz që, për shembull, ishin në izolim deri dje, dhe kjo është arsyeja pse është shumë mirënjohëse të jepni një informacion të tillë. Situata monitorohet çdo ditë dhe policia në Medvegjë monitoron rregullisht këta persona. Ne i bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve që t'u përmbahen masave të miratuara nga Qeveria e Republikës së Serbisë, si dhe ministritë e linjës për të luftuar epideminë e shkaktuar nga virusi COVID 19. 116-2199 ”- mesazhi nga Shtabi i Menaxhimit të Emergjencave në komunën e Medvegjës.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues