Arkiva e lajmeve
                   

MEDVEGJA BËHET ME PARKUN “TRAJNIMI RRUGOR”

22. mars 2019.

Medvegjë – Në kabinetin e ministrit të rinisë dhe sportit, Vanja Udovçiq, është mbajtur takim konstruktiv me përfaqësuesit e komunës së Medvegjës në krye me kryetarin e kësaj komune, Nebojsha Arsiq, ndërsa përveç tyre në takim kanë marrë pjesë edhe sekretari shtetëror Predrag Perunçiq dhe ish vaterpolisti dhe selektori i reprezentacionit të Serbisë, Dejan Udovçiq.

Në takim diskutuan planin e mëtejshëm të përmirësimit të infrastrukturës sportive, e cila u diskutua gjithashtu gjatë vizitës së fundit të ministrave në Qeverinë e Republikës së Serbisë komunës së Medvegjës.

U darkordua që Medvegja të marrë pjesë në konkursin e Ministrisë së Rinisë dhe Sporteve në vitin 2019 me projektin e ndërtimit të një parku trajnimi rrugor në zonën C4 dhe që deri në fund të prillit do të shpëtohet dhe do të paraqitet në Ministrinë e Rinisë dhe Sporteve për dokumentacionin e plotë të projektit për rikonstruktuimin e terrenit të futbollit, i cili është pjesë e Institucionit Parashkollor "Rinia", në mënyrë që të financohet gjatë vitit të ardhshëm.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues