Arkiva e lajmeve
                   

MË TË RINJËT E BUJANOCIT NË SHESH KANË SHËNUAR FILLIMIN E JAVËS SË FËMIJËVE

9. tetor 2019.

Bujanoc - Fëmijët e moshës parashkollore "Gëzimi ynë" në Bujanoc tradicionalisht kanë festuar fillimin e Javës së Fëmijëve në sheshin e qytetit.

Nën moton e këtij viti "Secilën të drejtë – fëmijët ta jetojnë lehtësisht", të rinjtë në Bujanoc, të shoqëruar nga mësuesit e tyre, me një këngë dhe një lojë dhe me mesazhe të përgatitura për qytetarët e moshuar, tërhoqën vëmendjen për të drejtat e fëmijëve, temaën e Javës së Fëmijëve për vitin 2019.

Programi i manifestimit, i cili do të zgjasë nga 7 tetor deri më 13 tetor, parashikon një vizitë të martën tek kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, i ndjekur nga një ngjarje kopshti dhe një ditë sporti.

Slogani i manifestimit të këtij viti iu është kushtuar 30 vjetorit të miratimit të Konventës së Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Fëmijëve.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues