Arkiva e lajmeve
                   

ME SPORT PËR T`U BUZËQESHUR 2019

15. maj 2019.

Shoqata Serbe për sport dhe rekreacion të personave me aftësi të kufizuara ROSI, në bashkëpunim me KF Partizan, për të tretin vit radhazi, organizoi ngjarjen quajtur "Sport për të buzëqeshur."

Ngjarja do të mbahet në terrenin kryesor të stadiumit të KF Partizan (Humska 1) të shtunën, më 25 maj 2019, në orën 13:00.

Ky manifestim do të mbështetet nga shumë figura publike nga bota e sportit dhe kulturës. Do të jetë një ditë e dedikuar për fëmijët dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara nga e gjithë Serbia dhe në këtë mënyrë ju ftojmë që të jeni pjesë e kësaj ngjarje të madhe me të cilën Federata Serbe për Rekreacion Sportiv të Personave me Aftësi të Kufizuara dëshiron për të tërhequr vëmendjen për rëndësinë e sportit rekreativ për personat me aftësi të kufizuara.

Për informacione rreth pjesëmarrjes mund të telefononi në numrin e tel.064 / 244-0914 dhe 067 / 705-9421 ose e-mail: office@rosi.rs

Pjesëmarrjen tuaj dhe numrin e pjesëmarrësve mund ta konfirmoni deri më 22 maj 2019 në ora 12.

Burimi: Lidhja Serbe për Sport Rekreativ të Sportit të Personave me Invaliditet ROSI dhe Trupi Koordinues