Arkiva e lajmeve
                   

“MË DIZAJNO” GARA SHPËRBLYESE PËR DIZAJNIN MË TË MIRË TË FAKTURËS

23. maj 2019.

Dëshironi të sjellni disa ngjyra në botën gri të administratës?

Hartoni një ide dhe ndoshta zgjidhja juaj do të sjellë ndryshimet e kërkuara.

Nëse jeni:

• personi kreativ

• doni të lini vulën tuaj

• ju pëlqen të vendosni standarde

Ne ju inkurajojmë të tregoni se si e shihni pamjen e re të faturave në aplikacionin tonë. Konkuroni me zgjidhjet më të mira, fitoni një çmim dhe shikoni punën tuaj në aplikacionin PAUSAL (https://www.pausal.rs/)

Vizitoni dizajnirajme.pausal.rs (https://dizajnrajmeme.pausal.rs/) dhe tregoni zgjidhjen tuaj.

Çmimet:

• Shpërblime në para

• Praktikë

• Dhurata

• Punimet fituese janë të përfshira në aplikacionin PAUSAL

Aplikimet janë të hapura nga 20.05. deri më 04.06.2019. Regjistrimi bëhet në: http://dizajnirajme.pausal.rs/

Burimi: Pausal dhe Trupi Koordinues