Arkiva e lajmeve
                   

LILJANA STEJPANOVIQ TË HËNËN NË MEDVEGJË

15. korrik 2016.

Medvegjë – Aktorja e njohur serbe e teatrit, filmit dhe televizionit, Liljana Stejpanoviq do të jetë mysafire më 18 korrik, në ora 20, në qendrën kulturore në Medvegjë. Siç është theksuar në institucionit kulturor, ky emision është uverturë për Netët e Gejzerit të cilat mbahen në Banjën e Sijarinës.

Liljana do të flas për poezinë, fragmentet nga shfaqjet e veta, ndërsa do të këndoj edhe këngë ruse dhe rome. Nga qendra kulturore ftohen të gjithë qytetarët që të mos lëshojnë këtë mundësi të veçantë që të shoqërohen me këtë aktore.

Hyrja është falas.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues