Arkiva e lajmeve
                   

LILANCA FITON VENDIN PËR TAKIME, SHOQËRIM DHE ARGËTIM

5. qershor 2020.

Bujanoc - Për 100 ditë, Lilanca duhet bëhet me ndërtesën e vet, ambientet që do të jenë një vend tubimi për rininë, dhe t'i shërbejë komunitetit lokal për takime dhe tubime të tjera.

Siç shpjegon Slavoljub Ristiq, kryetari i këshllit të BL Lilance, ky është një projekt për përfundimin e ndërtesës së komunitetit lokal, i cili filloi me para nga buxheti i komunës.

"Çmimi i punimeve është rreth 3.2 milion dinarë pa TVSH". Afati i përfundimit të punimeve është 100 ditë nga sot. Ndërtesa filloi të ndërtohej rreth 15 vjet më parë, ajo ishte bërë në faza, por nuk ka mbaruar. Tani punët e kontraktuara janë sipas sistemit çelsat në dorë. Më në fund, do të marrim çatinë shumë të nevojshme mbi kokën tonë, ku do të organizojmë takime, dhe të rinjtë e Lilancës, Kosharnës dhe Bogdanovcit do të kenë një vend për t'u mbledhur dhe aktivitetet e tyre," tha Ristiq.

Ai beson se nuk do të kishte asgjë nga projekti pa ndihmën e vetëqeverisjes lokale, për të cilën ai është shumë mirënjohës.„

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues