Arkiva e lajmeve
                   

KUNDËR DISKRIMINIMIT TË ROMËVE ME PROJEKTIN „UNË DUA“

24. maj 2016.

Bujanoc – Shoqata e qytetarëve nga Vraja “Qendra për aktivizimin e Vrajës”, ka filluar realizimin e projektit „Unë dua”, e përkrahur nga Zyra për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave e Republikës së Serbisë, në mënyrë që përmes mbështetjes së këtij projektit të parandalohet diskriminimi i romëve të kthyer sipas Marrëveshjes së Ripranimit përmes forcimit të mjedisit demokratik dhe forcimit të kapaciteve të tyre

Aktivistët dhe vullnetarët e Qendrës do të realizojnë aktivitetet e tyre në pesë komuna të jugut të Serbisë, përmes ndihmës së partnerëve në projekt, siç është organizata CAB nga Beogradi, e cila do të ndihmoj promovimin medial të projektit, krijimin e lidhjeve me mediat nacionale dhe publikimin e teksteve dhe intervistave.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues