Arkiva e lajmeve
                   

KRYQI I KUQ BUJANOC: FTESË DHURUESËVE VULLNETAR TË GJAKUT

27. qershor 2017.

Bujanoc – Në Shtëpinë e Kulturës “Vuk Karaxhiq” në Bujanoc, të enjten, më 29 qershor, prej orës 9 deri 15, do të realizohet aksioni i dhuruesëve vullnetar të gjakut.

Aksioni organizohet nga Kryqi Kuq në Bujanoc, në bashkëpunim me Entin për Transfuzion të Gjakut në Nish.

Organizatorët presin që në këtë ftesë humane, përveç dhuruesve të rregullt të gjakut, t`i përgjigjen edhe shumë njerëz të vullnetit të mirë, posaçërisht atyrëve të cilët për herë të parë vendosin për dhurim vullnetar të gjakut.

Burimi: Vranjske, Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues