Arkiva e lajmeve
                   

KRISTIJAN STOSHIQ MARATONISTI MË I MIRE NË VRAPIN PRESHEVË-BUJANOC

4. nëntor 2021.

Preshevë - Bujanoc - Beograd - Anëtari i AK "Maratonistët e Vranjës" nga Vranja, Kristijan Stosiq, fitoi vendin e parë në garën Preshevë - Bujanoc. Shtegu ishte 30 kilometra i gjatë.

I dyti ishte maratonisti Millosh Dajeviq, kurse i treti Ragmi Ibrahimi nga Presheva.

Në këtë garë, e cila organizohet për herë të parë, morën pjesë edhe disa garues të tjerë të klubit të Vranjës.

Në maratonë ishin gjithsej rreth njëqind garues.

Në nëntor, maratonistët nga jugu i Serbisë presin gara në Nish, Selanik dhe Podgoricë.

Burimi: Jugpres,Trupi koordinues