Arkiva e lajmeve
                   

KONKURSI I USAID-IT PËR FILANTROPI

21. nëntor 2017.

Agjensioni i SHBA-së për zhvillim ndërkombëtar (USAID) ka shpallur ftesë për ndarjen e granteve për organizatat e shoqërisë civile, në fushën e zhvillimit të shoqërive civile, filantropisë dhe vullnetarizmit.

Afati për paraqitje në konkurs është 7 dhjetor 2017.

Të gjitha informatat mund t’i gjeni në https://www.grants.gov/web/grants/view-opportunity.html?oppId=298217

Burimi: USAID dhe Trupi Koordinues