Arkiva e lajmeve
                   

KONKURSI I RI “LËVIZIM FËMIJËT TONË” DHE MUNDËSIA PËR SHKOLLAT FILLORE QË TË FITOJNË SHPËRBLIME TË VLEFSHME (AFATI: 4 DHEJTOR 2019)

22. tetor 2019.

Mësuesit dhe paralelet nga klasa 1 deri 4 të të gjitha shkollave fillore në Serbi mund të aplikojnë në konkursin e ri në kuadër të programit "Le të fillojmë fëmijët tanë" deri në 4 nëntor 2019.

Konkursi "Le të fillojmë fëmijët tanë" organizohet në kuadër të programit me të njëjtin emër, me të cilin brendi Aqua Viva e kompanisë Knjaz Milosh dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, në bashkëpunim me Federatën Serbe të Profesorëve të Edukatës Fizike dhe të Sport, prezantojnë çdo ditë shtesë aktivitet fizike pesëmbëdhjetë minuta në shkollat ​​fillore në Serbi . Qëllimi kryesor i programit është të promovojë shëndetin dhe aktivitetin fizik, me qëllim parandalimin dhe korrigjimin e deformimeve të shkaktuara nga mënyra e jetesës joaktive dhe të ulur tek fëmijët.

Aqua Viva ka përgatitur çmime të vlefshme këtë vit në formën e paketave të reja dhe thelbësore të pajisjeve të aktivitetit fizik për 36 paralele në të gjithë vendin. Tre paralelet e para të klasifikuara, përveç një pakoje të detyrave të ushtrimit nxitës, do të fitojnë gjithashtu një klasë rekreative shtatë-ditore, një ekskursion dy-ditor dhe një ditor për të gjithë nxënësit e paraleles,  si dhe kuponat e udhëtimit për mësuesit.

Mësuesit e interesuar mund të gjejnë më shumë informacion dhe formularin e aplikimit në faqen e internetit të markës Aqua Viva. Rezultatet e konkursit dhe shpallja e fituesit do të jenë në ditën e festës së shkollës, më 27 janar 2020.

Për të aplikuar për konkurs, mësuesit duhet të dërgojnë një formular të plotësuar në ponade2017@gmail.com. Mësuesit e interesuar mund të shkarkojnë formularin e aplikimit nga faqja e internetit e brendit Aqua Viva, e cila gjithashtu përshkruan propozimet e konkursit. http://pokrenimonasudecu.aquaviva.rs/vesti/aqua-viva-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/ .

Të dhënat shtesë rreth konkursit i keni në http://www.mpn.gov.rs/do-4-novembra-prijave-za-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/

Burimi: Danas dhe Trupi Koordinues