Arkiva e lajmeve
                   

KONKURSI I KOMUNËS SË BUJANOCIT PËR BURSAT STUDENTORE

10. janar 2019.

Bujanoc - Komisioni i Këshillit Komunal të Bujanocit ka shpallur konkurs për dhënien e ndihmave të njëhershme financiare për studentët e studimeve themelore dhe master nga territori i komunës së Bujanocit për vitin akademik 2018/19.

Sipas rregullave, ndihma u jepet studentëve që janë banorë në komunën e Bujanocit.

Konkursi është i hapur deri më 25 janar 2019, ndërsa rreth kushteve dhe dokumentacionit të nevojshëm dhe mënyrën e aplikimit në konkurs mund të klikoni në https://bujanovac.rs/ëp-content/uploads/2019/01/KONKURS-КОНКУРС.pdf

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues