Arkiva e lajmeve
                   

KONKURSI I ARTIT I UEBFAQES FIOKA

11. dhjetor 2018.

Redaksia e uebfaqes së artit Fioka fton autoret dhe autorët nga Serbia të dërgojnë tekstet, fotografitë, vizatimet, filmat dhe stripet e tyre - dhe punimet do të publikohen në mënyrë të sigurtë. Kushti i vetëm i këtij konkursi të hapur është atë që e dërgoni të jetë një lloj  tërësie me titullin (roman, përmbledhje të tregimeve, përmbledhja e këngëve, koleksion fotosh ose vizatimesh etj.).

Fioka është një hapësirë ​​e lirë arti në dispozicion për ju dhe është menduar kryesisht për ata që duan të tregojnë anën e tyre kreative pa qenë në gjendje ta bëjnë këtë më parë. Është e rëndësishme të theksohet se veprat tuaja janë botuar në formën në të cilën janë marrë dhe kushtet e vetme përveç atyre të mësipërme janë llojet e formateve që mund të dërgoni, të cilat janë:

Punimet e shkruara - word, pdf, text file

Fotografitë, vizatimet, stripet dhe fotografitë - jpg, gif, png (mundësisht të përpunuara për publikimet e uebit)

• Filma - Vimeo, linqet në Youtube

Konkursi është i tipit të hapur, që do të thotë se nuk ka afat!

Më shumë informacione rreth projektit tonë dhe projektit tuaj mund t`i gjeni në www.fioka.in.

Punimet dhe pyetjet tuaja në lidhje me konkursin mund t`i dërgoni në hegesije@gmail.com.

Burimi: Gazeta Rinore dhe Trupi Koordinues