Arkiva e lajmeve
                   

Konkurs për ndarjen e bursave nxënësve të shkollave të mesme në komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës për periudhën shtatorë-dhjetorë të vitit shkollorë 2012/2013.

30. gusht 2012.