Arkiva e lajmeve
                   

KONFISKIM I HERIONËS DHE MARIHUANËS

30. mars 2015.

PreshevëPjesëtarët e Ministrisë së punëve të mbrendhsme konfiskuan më shumë se një kilogram heroine dhe arrestuan M.I (1971) nga Presheva ,të dyshuar për kontraandë të drogës,njoftoi policia.

Policia gjatë kontrollit të udhëtarëve ,në një autobus i cili ishte i drejtuar në relacionin Kumanovë- Vienë ,tek e dyshuara u gjetën 1.096,71 gram materije pluhur për të cilën dyshohet se është drogë narkotike heroinë dhe 12 ampulla anabolike ,bëhet editur në njoftim.

Të dyshuarës i është caktuar mbajtje deri në 48 orë,pas kësaj ,nën akuzën penale ,do të paraqitet në gjygjin e lartë të prokurorië publike në Vranjë.

Burimi: B92 ,Vecernje Novosti dhe Trupi Koordinues