Arkiva e lajmeve
                   

Konferenca per gazetareve te kryetarit te trupit Koordinues, ministrit Mullan Markoviq dhe delegacionit te afaristeve ne Medvegje

20. janar 2010.

MEDVEGJE – Te enjten, me 21 janare, kryetari I Trupit Koordinues, ministri Milan Markoviq, me delegacionin e afaristeve te udhehequr nga drejtori I Farmakom-it MB, Mirosllav Bogiqeviq do te vizitoje Medvegjen. Ne kete delegacion do te marre pjese edhe sekretari shteterore prane Ministrise se energjetikes dhe minierave Radivoje Milanoviq, si dhe perfaqesuesit e fabrikes se baterive nga Sombori, fabrikes se qumeshtit nga Shabaci, kombinatit industrial Guca, shkritores Pozhega, minieres dhe shkritores Zajecar, PIK 7 juli, Kombinatit bujqesore Beograd, RDS grupit dhe RTB Bor. Qellimi I kesaj vizite eshte marreveshja rreth dites se fillimit te punes se minieres Leqe dhe mundesive te investimit ne komunen e Medvegjes.

Ne ora 13.30, ne komunen e Medvegjes do te filloje konferenca e gazetareve ne te cilen pos te tjerash do te paraqiten edhe planet per fillimin e punes se minieres Leqe e cila eshte ne pronen e Farmakom-it.

Para konferences me gazetare, kryetari I Trupit Koordinues, Millan Markoviq do te vizitoje paralelet e fakultetit Juridik dhe Ekonomik ne Medvegje. Ai me studentet qe vijojne mesimin ne keto dy fakultete do te bisedoje rreth problemeve dhe studimeve qe I preokupojne keta studente per realizimin e mesimit ne gjuhen serbe dhe shqipe.

Per informata me te hollesishme Ju lutemi qe te kontaktoni Nebojsha Andriq nga Sherbimi I Trupit Koordinues ne tel: 011/21 20 906 dhe  011/21 20 907 ose ne adresen nebojsa.andric@kt.gov.rs.