Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNIKATË

7. prill 2010.

Kryetari i Republikës së Serbisë Boris Tadiq të enjten më 8 prill do të vizitojë Komunën e Medvegjës.

Kryetari i Serbisë do ta vizitojë Fakultetin në Medvegjë, ku do të bisedojë me studentët e Fakultetit Ekonomik dhe Juridik. Ju lusim përfaqësuesit e mediave që para ndërtesës së së Fakultetit të jenë në ora 11.00.

Kryetari Tadiq pastaj do të vizitojë minierën Leqe, ku do të bisedojë me minatorët. Ju lusim përfaqësuesit e mediave që para minierës të jenë në ora 12.30

Beograd, 7. prill. 2010.