Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA PAGOI 640.000 DINAR NDIHMË FAMILJEVE TË RREZIKUARA

3. dhjetor 2021.

Bujanoc – Beograd – Familjet e rrezikuara materialisht në komunën e Bujanocit së shpejti do të marrin ndihmë financiare.

Paratë janë siguruar nga komuna me kërkesë të Qendrës lokale për punë sociale.

“Kam nënshkruar një urdhër prej 640.000 dinarë për t'i ndihmuar amvisëritë që kanë nevojë”, tha kryetari Nagip Arifi.

Siç ka thënë ai, ndihmë do të marrin 114 familje, siç kërkohet nga Qendra për punë sociale.

Burimi:Bujanovacke dhe Trupi koordinues