Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA FINANCON PRAKTIKËN FINACIARE PËR 64 PERSONA

19. dhjetor 2016.

Bujanoc – Vetqeverisja multietnike lokale në Bujanoc, nga mjetet buxhetore me vlerë prej 3,3 milionë do të financoj praksën profesionale për 64 të rinjët me arsimit të lartë profesional dhe fakultet.

Personat me arsimim të lartë profesional praktikën do të kryejnë tek 13 punëdhënës. Praktika profesionale në Administratën Komunale do të organizohet për 20, në Shtëpinë e Shëndetit për 13, në institucionin parashkollor “Gëzimi Ynë” për 4, në Gjykatën Themelore për tre dhe në Qendrën për Punë sociale për 3 praktikantë.

Praktika profesionale në shkollat fillore do të organizohet në gjuhën serbe dhe shqipe për njëzet persona me shkolla të larta.

Burimi: Blic dhe Trupi Koordinues