Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA E MEDVEGJË MINIBUS NGA MINISTRIA PËR KUJDESIN E FSHATIT

28. mars 2023.

Medvegjë-Beograd- Për mes programit për ndarje të mjetëve të pakthyeshme për blerjen e minibusit për barjtjen e banorëve nga fshati, Ministria për kujdesin e fshatit i ka dhuru komunës  mjete të pakthyeshme të cilat janë dedikkuar blerjes së minibusit me gjithësejt njëzet e një ulëse për udhëtarë. Qëllimi i blerjes së minibusit është avancimi i kushteve të jetës dhe punës në fshat.

Burimi: Komuna e Medvegjës, Shërbimi i Trupit koordinues