Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA E BUJANOCIT PËRSËRI PUNËSON PËR KOHË TË PACAKTUAR, KONKURS PËR DY VENDE TË PUNËS

18. maj 2022.

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit ka shpallur edhe një konkurs për punësim me kohë të pacaktuar në Administratën Komunale dhe këtë herë bëhet fjalë për plotësimin e dy vendeve të lira në fushën e menaxhimit të listave zgjedhore.

Sipas konkursit, kushtet janë arsimi i mesëm katërvjeçar në drejtimin social ose natyror-teknik dhe i dhënë në provimin e shtetit, të paktën pesë vjet përvojë pune në profesion dhe aftësi kompjuterike.

Ky është konkursi i tretë për punësim në Komunë që nga fillimi i vitit. Afati i aplikimit është 15 ditë dhe fillon më 18 maj.

Burimi: Bujanovaçke, Trupi Koordinues