Arkiva e lajmeve
                   

KLUBEVE SPORTIVE DHE SHOQATAVE U NDAHEN MJETE NGA KOMUNA E MEDVEGJËS

7. shkurt 2023.

Medvegjë - Beograd - Me vendim buxhetor janë ndarë mjete për financimin e programeve/projekteve në fushën e sportit me rëndësi për komunën në vitin 2023, në shumë prej 18.000.000.00 dinarë.

Në vitin 2023, komuna do të financojë klubet dhe shoqatat e mëposhtme sportive:

 
1. Federata Sportive e Komunës së Medvegjës;

 2. KB “Jablanica”;

 3. KF “Jablanica”;

 4. Shoqata e Volejbollit “Jablanica”

 5. Klubi i Karatesë “Jablanica”;

 6. Shoqata Aikido “Jablanica”;

 7. Klubi i shahut “Gornja Jablanica”;

 8. Shoqata sportive “Slobodni stil”.

Burimi: Radio Medvegja, Shërbimi i Trupit Koordinues