Arkiva e lajmeve
                   

KLUBET DHE SHOQATAT SPORTIVE NËNSHKRUAN MARRËVESHJE FINANCIARE ME KOMUNËN E MEDVEGJËS

7. shkurt 2022.

Medvegjë - Beograd Në kabinetin e kryetarit të Komunës së Medvegjës janë nënshkruar marrëveshje për realizimin e programeve për financimin dhe mbështetjen e aktiviteteve në fushën e sportit në komunën e Medvegjës, në vlerë të përgjithshme prej 20 milionë dinarë.

Në vitin 2022, Komuna e Medvegjës do të financojë tetë klube sportive dhe shoqata të Shoqatës së Sporteve të Komunës së Medvegjës nga Medvegja, Klubit të Basketbollit “Jabllanica” nga Medvegja, Klubit të Futbollit “Jablllanica” nga Medvegja, Shoqatës së Volejbollit “Jablanica” nga Medvegja. Klubi i Karatesë "Jabllanica" nga Medvegja, Shoqata Aikido "Jabllanica" nga Medvegja, Klubi i Shahut "Gornja Jabllanica" nga Medvegja, Shoqata Sportive "Stili i Lirë" nga Medvegja.

“Këtë vit janë ndarë dukshëm më shumë para se vitin e kaluar, pasi është treguar se çdo dinar i investuar në rininë dhe sportin tonë shpërblehet shumëfish.

“Këto shoqata mbledhin më së shumti fëmijë nga territori ynë dhe na i kthejnë me sukseset e tyre më të larta. Fëmijët janë ambasadorët tanë më të mirë dhe e prezantojnë komunën e Medvegjës në mënyrën më të mirë. Dëshira jonë si vetëqeverisje lokale është që të rinjtë t'i mbajmë në Medvegjë, të vazhdojnë të zhvillohen përmes sportit dhe ne jemi këtu t'i mbështesim në këtë”, tha kryetari i Medvegjës, Nebojsha Arsiq, në dorëheqje.

Burimet: Stav.life, Trupi Koordinues