Arkiva e lajmeve
                   

KËSHILLI I PRINDËRVE JU NGA NDA LIBRA NXËNËSVE MË TË MIRË

29. qershor 2018.

Bujanovc- Nxënësve të shkëqyer të shkollës fillore të Bujanocit “Branko Radiçeviq” dje në hapsirat e kësaj shkolle janë ndarë diploma Shembullore, më pasë ka vazhduar ceremonia në shtëpin e Kulturës “Vuk Karagjiq” në Bujanoc, nxënësve më të mire prej klasës së pare deri në klasën e tetë shkollës “Branko Radiçeviq” por edhe shkollave të Zhbevcit dhe Klenikit, i ju kanë ndarë libra.

Blerja e librave, që ishin një dhuratë për nxënësit e shkëlqyer dhe një ceremoni ku shoqata folklorike "Soko" nga Bujanoci bëri një sërë lojërash kombëtare, u organizuan nga anëtarët e Këshillit të Prindërve të komunës.

Në fund të ceremonisë, Këshilli i Prindërve i ka ndarë faleminderim secilit një nga një dhe organizatorëve për një bashkëpunim të suksesshëm.

Burimi: BUpress dhe Trupi Koordinues