Arkiva e lajmeve
                   

KARATEISTËT KANË SHKËLQYER NË KRALEVË

7. tetor 2019.

Bujanoc, Kralevë - Karatistët e OKK-së së BSK-së Bujanoc morën pjesë në Kampionatin e 31-të të Fudokan të Serbisë në Kralevë, në të cilën mysafir special ka qenë Vladimir Jorga.

Luftëtarët e Bujanocit fituan 5 medalje: Aleksa Peshiq fitoi medaljen e artë dhe kupën në kata, bronz kihon kumite, Nemanja Vasiq humbi medaljen e artë duke rrëshqitur në tatami, por për shkak të kësaj ai korrigjoi gabimin dhe fitoi medaljen e bronztë, Nemanja Iliq, i cili ka rripin e portokall vuri në kategorinë më të vështirë - rripin blu-kafe dhe arriti të punojë një mrekulli dhe të fitojë një medalje bronzi në kata dhe kihon kumite. Nikolla Dimitrijeviq zuri vendin e 5-të në kategorinë me numrin më të madh të konkurrentëve, tha trajneri Vladan Milosavleviq.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues