Arkiva e lajmeve
                   

KANË GRUMBULLUAR NDIHMA PËR NXËNËSIT E SHKOLLËS SË TYRE

19. nëntor 2019.

Medvegjë - Personeli i Shkollës Fillore “Jabllanica e epërme” nga Medvegja, organizoi një aksion humanitar për të mbledhur ndihmë për nxënësit e shkollës së saj. Në këta aksion janë grumbulluar shumë veshje, ushqim, lodra, këpucë dhe pajisje shkollore për t’u shpërndarë nxënëses së klasës së dytë të shkollës, vajzë 12-vjeçare me nevoja të veçanta që jeton vetëm me nënën e saj, dhe një familjes shqiptare me shumë fëmijë nga Medvegja.

Ky është aksioni i dytë humanitar i këtij lloji i organizuar nga ky institucion arsimor.

"Faleminderit për të gjithë njerëzit e mirë dhe të mrekullueshëm që kanë dëgjuar dhe iu përgjigj thirrjes sonë për t'i sjellë një buzëqeshje një fëmije dhe t'ia zbukurojmë ditën, javën apo muajin", tha drejtori i shkollës, Slavica Gjoniq.

Ndihma u dha para kolektivit pedagogu dhe arsimtari i edukatës fetare në këtë shkollë.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues