Arkiva e lajmeve
                   

KA PËRFUNDUAR SEZONI I GJYETISË ME GJUAJTJEN E KAFSHËVE GRABITQARE

27. shkurt 2019.

Medvegjë - Shoqata e gjuetisë "Gornja Jablanica" nga zona e komunës së Medvegjës për fund të sezonit të gjuetisë, organizoi një aksion për gjuetinë e ujqëve dhe dhelbrave.

Gjuetarët e shumtë, dashamirët e gjuetisë, natyrës dhe shoqërimit të mirë u mblodhën për të kryer një tjetër aksion gjuetie edhe këtë herë me sukses.

Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, kaloi një ditë me gjuetarët dhe vuri në dukje se gjuetia për këta njerëz është një lloj sporti, rekreacioni dhe se bashkon miqësinë e vërtetë dhe dashurinë për natyrën.  

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues