Arkiva e lajmeve
                   

KA FILLUAR NDËRTIMI I URËS NË MARAVË TË BUJANOCIT

27. tetor 2016.

Bujanoc – Në Moravën e Jugut në Bujanoc ka filluar ndërtimi i urës e cila lidh qytetin me fshatrat serbe në bregun e dhjathtë të lumit dhe Liqenin e Bujanocit, ka njoftuar kompania e Putevi Srbije, e cila është kompetente për këto punime.

Kjo urë do të lehtësoj jetën e banorëve të Lilancës, Zhuzhelicës, Zhbevcit dhe fshatrave tjerë, si edhe njerëzve të cilët jetojnë apo kanë villa  në Kiselo Vodë dhe liqe, sepse ura egzistuese që dy vite është jashtë funskionit për qarkullim përveç se për këmëbsorë, edhe atë secili duhet të mbaj përgjegjësi profesionale.

Deri në këto vendbanime deri më tani është udhëtuar rrugëve alternative përmes Stacionit Hekurudhor apo Davidovcit.

Ura e re gjendet pranë Koridorit rrugor dhe hekurudhor 10.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues