Arkiva e lajmeve
                   

KA FILLUAR DEZINFEKTIMI I RRUGËVE TË QYTETIT DHE FSHATRAVE NË BUJANOC

4. gusht 2020.

Bujanoc-  Nga e hëna deri të mërkurën do të zgjasë dezinfektimi i rrugëve të qytetit dhe fshatrave në territorin e komunës së Bujanocit me urdhër të Nagip Arifit Komandantit  të Shtabit për situata të jashtëzakonshme.

Përveç të gjithë qytetin, si pjesë e luftës kundër virusit  dezinfektimi do të kryhet në Tërrnoc, Turi, Lluçan, Konçul, Osllarë, Zhbevc, Llopardincë, Rakocë, Banja e Bujanocit, Samolicë, Bilaç, Nesalcë dhe Letovicë.

Siç thuhet në uebfaqen komunale Stacioni i Veterinarisë në Bujanoc do të vazhdojë me dezinfektimin e qytetit të mërkurën pasdite.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues