Arkiva e lajmeve
                   

KA FILLUAR ÇKYÇJA E RRYMËS NË JUGUN E SERBISË

28. prill 2015.

Vranjë – Elektrodistribucioni i Vrajës në adresat e 7.922 amvisërive si dhe 944 kompanive nga jugu i Serbisë këto ka dërguar vëretjet e fundit.

Siç paralajmëron kjo kompani, prej të shtunës do të fillojë çkyçja masovike e rrymës për qytetarët të cilët kanë marrë vëretjet, ndërsa çkyçja e rrymës për firmat vetëm se ka filluar.

Për këtë arsye Elektrodistribucioni i Vrajës apoleon të gjithë përdoruesit të cilët kanë marrë vëretje që sa më parë t’a paguajn borxhin, në mënyrë që të mos mbeten pa rrymë elektrike.

Burimi: Ok Radio dhe Trupi Koordinues