Arkiva e lajmeve
                   

KA DHURUAR PAJISJET BASKETBOLLISTËVE ISH KLUBIT TË TIJ NË MEDVEGJË

31. janar 2017.

Medvegjë – Nenad Joviq, ish lojtari i KB “Jabllanica”, dhe sot një trajner i suksesshëm në Kinë, ka dhuruar pajisjet basketbollistëvë t ëish klubit të tij.

Nga klubi basketbollistik porosisin që iu vjen mirë që dikush kujtohet për ata dhe secili sponzorizim ka rëndësi të madhe. Njejtë është edhe me punën që po bëhe për lojtarin e dikurshëm i cili hapat e parë i ka mësuar në këtë klub, ndërsa sot karierën e ndërton në lindjen e largët.

Dresat iu janë dorëzuar pas ndeshjes e cila është lujatur në sallën sportive në Medvegjë kundër KB “Dimitrovgrad”.

KB “Jabllanica” pjesën e parë të sezonit e ka përfunduar në pozitën e 6.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues