Arkiva e lajmeve
                   

JANË LËSHUAR PËR QARKULLIM DY PJESË TË KORIDORIT 10

26. nëntor 2018.

Bujanoc – Pjesët e autoudhës në Korridorin 10, Donji Neradovac "Srpska kuqa" dhe "Srpska kuqa - Levosoje" u liruan për trafik, kanë njoftuar në Putevi Srbije.

Këto dy pjesë me unaza të përshtatshme në Bujanoc 1 dhe Bujanoc 2 u hapën për trafik të premten, komikojnë në Putevi Srbije.

Në trafik, siç thuhet, është lëshuar pjesa e rrugës e autoudhës prej 8.81 kilometrash, e cila është pjesë e projektit të ndërtimit të autostradës E-75, nga Beogradi përmes Nishit deri në kufirin me Maqedoninë.

Burimi: N1 dhe Trupi Koordinues