Arkiva e lajmeve
                   

JANË KONFISKUAR 300 PAKO ME CIGARE

22. prill 2015.

VrajëBujanoc – Përfaqësuesit e policies kriminale, të Administratës Policore në Vrajë kanë konfiskuar 3.000 paketa me cigare të prodhimit të huaj pa dokumente përcjellëse.

Cigaret janë gjetur në bunkerin special të automjetit “mercedes” me targa të Bujanocës, të cilin e ka drejtuar Ismail.L (42) nga Bujanoca.

Policia  kundër  Ismajlit L. do të paraqes padi penale në precedur të rregult për shkak të egzistimit të dyshimit se ka bërë vepër penale për  tregti të ndaluar.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues