Arkiva e lajmeve
                   

INFORMIM PËR MEDIAT - VIZITA E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME NGA PRESHEVA, BUJANOCI DHE MEDVEGJA SHTYHET PËR DATËN 18 NËNTORË

9. nëntor 2009.

VIZITA E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME, BURSISTËVE TË TRUPIT KOORDINUES PËR KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË NË BEOGRAD PËR TË CILËN JU KEMI LAJMËRUAR TË PREMTEN ME ANË TË INFORMATËS QË ËSHTË PARAPARË PËR NESËR MË 10 NËNTORË, ËSHTË SHTY PËR TË MËRKURËN MË 18 NËNTORË. KOHA DHE PROGRAMI I VIZITËS DO TË MBETET I NJEJTË. JU LUTEMI QË TË NA KUPTONI DHE KËRKOJMË NDJESË PËR KËTË RAST. PËR TË GJITHA DETAJET E VIZITËS NË BEOGRAD NGA ANA E NXËNËSVE NGA SERBIA JUGORE DO TË INFORMOHENI ME KOHË.

Për informata më të hollësishme Ju lutemi të kontaktoni zotëri Nebojsha Arsiqin, Zyrën e Trupit Koordinues në tel:  011 21 20 906 / 066 389 264 ose në nebojsa.andric@kt.gov.rs.