Arkiva e lajmeve
                   

INFORMACION SHTESË – KONKURSI PËR NDARJEN E BURSAVE PËR REGJISTRIM NË STUDIME NË UNIVERSITETIN E NOVI SADIT 2014

27. maj 2014.

Sipas mendimit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, kanidati për bursë studentore nga komuna e Bujanocit, Art Mustafa, nuk i plotëson kushtet formale të konkursit.