Arkiva e lajmeve
                   

INFORMACION PËR NXËNËSIT

8. shkurt 2011.

Të nderuar studentë të ardhshëm dhe prindër,

Para juve është informatori i cili përmban të dhëna lidhur me aktivitetet e reja në fushën e politikave arsimore të Trupit koordinues. Për shkak të integrimit dhe sigurimit të kushteve më të mira për qytetarët e komunave në jug të Serbisë, Trupi koordinues në vitin 2011 ndan bursë për 10 të rinjë të cilët dëshirojnë të studiojnë në Universitetin e Novi Sadit.

INFORMACION PËR NXËNËSIT
Shkarko dokumentin

Ky informator përmban informata lidhur me konkursin e Trupit koordinues për ndarjen e bursave për studentët e ardhshëm. Nëse keni pyetje dhe konsideroni se përgjigjet për ato pyetje nuk janë të përmbajtura në informator, mund të na shkruani në adresën office@kt.gov.rs  ose mund të vini në zyrat tona në Bujanoc ose në Preshevë:

Adresa e zyrës së Trupit koordinues në Bujanoc: ndërtesa e komunës së Bujanocit
Adresa e zyrës së Trupit koordinues në Preshevë: Sava Kovaçeviq 12