Arkiva e lajmeve
                   

HULUMTIM: TREGONA SI KOVIDI 19 NDIKON TEK TI DHE STUDIMET JUAJ?

24. korrik 2020.

Në fund të muajit prill, ju pyetëm se si ndikuan pandemia dhe gjendja e jashtëzakonshme, dhe si u përshtatën fakultetet. Tani shumica e fakulteteve kanë kaluar provimet e qershorit dhe korrikut, kështu që ne jemi të interesuar në cilat janë përshtypjet tuaja tani.

A ju takuan profesorët në ndonjë mënyrë, a keni pasur kohë të mjaftueshme për të studiuar midis afateve të provimeve, a do të ketë afate shtesë në fakultetin tuaj? Mund të na jepni përgjigjen për të gjitha këto pyetje në anketën tonë.

Anketën mund ta plotësoni në https://ëëë.surveygizmo.com/s3/5736059/C19-istrazivanje-studenata-jul-sajt

Do t'ju duhen 3 deri në 5 minuta për të përfunduar anketën.

Burimi: NajStudent.com dhe Trupi Koordinues