Arkiva e lajmeve
                   

HAPJA E QENDRËS PËR EMIGRANT NË BUJANOC

16. tetor 2015.

Bujanoc – Ministri për Punë, Punësim dhe për çështje Sociale dhe Veterane dhe kryetari i grupit punues për zgjidhjen e problemeve të rrjedhave të përziera të emigrantëve, Alleksandar Vulin, sot në Bujanoc do të hap qendrën e përkoshme për regjistrimin e emigrantëve.

Qeveria e Serbisë ka siguruar kapacitetet shtesë në qëllim të kryerjes më efikase të regjistrimit të emigrantëve dhe kushteve humane për emigrantëve për shkak të periudhës së dimrit, ndërsa në qendër do të ofrohet edhe ndihma mjeksore, ka njoftuar kjo ministri.

Qendra e përkohshme për regjistrimin e emigrantëve në Bujanoc gjendet në adresën e Zonës Industriale bb, ndërsa hapje është planifikuar në ora 16.

Burimi: Tanjug dhe Trupi Koordinues