Arkiva e lajmeve
                   

GAZATARET SHQIPTARE TE PRESHEVES DHE BUJANOCIT FORMUAN SHOQATEN E GAZETAREVE “ETIKA”

16. maj 2018.

Presheve - Nje grup gazetaresh nga Presheva dhe Bujanoci,filluan ne mbledhjen e perbashket te tyre, iniciativen per regjistrimin e shoqates se gazetareve  “Etika”e cila do te bashkoj gazetaret shqiptare te ketyre komunave,njoftoi ne internet portalin  „lugina-lajm.com“.

“Etika” pas regjistrimit do te mbetet si shoqata e pare dhe e vetme e gazetareve te Presheves dhe Bujanocit qe punojne per mediume ne gjuhen shqipe.

Shoqata e gazetareve “Etika”,vendosi si synim promovimin e pamvarur,hulumtues dhe profesional te gazetarise.

Ne takimin iniscues gazetaret vendosen qe si kryetare te shoqates se gazetareve “Etika” te emerojne Ardita Behlulin gazetare e televizionit Presheva.

Burimi: Beta dhe  Trupi koordinues