Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PUBLIKE QË SHPREHIN INTERESIM PËR TË MARRË PJESË NË PROJEKTIN E QEVERISË PËRGJEGJËSE NGA USAID-I

29. qershor 2018.

Projekti i qeveris përgjegjës nga USAID-i shpall një thirrje për ata që shprehin interesim për njësit e vetëqeverisjes lokale për të marrë pjesë në Projekt. Qëllimi i thirrjes është zgjedhja e pesë deri në shtatë qeveri lokale në Serbi, të cilat do të ofrojë mbështetje teknike në fushën e transparencës, llogaridhënies dhe pjesëmarrjes së qytetarëve.

Komunat dhe qytetet e interesuara mund të dorëzojnë Formularin e aplikimit jo më vonë se të premten, 29 qershor deri në 17 ora, në mënyrën e parashikuar me tekstin e Ftesës publike.

Për të gjitha pyetjet dhe sqarimet shtesë mund të kontaktoni personat e kontaktues: Milosh Mojsilloviq (e-mail: mmojsilovic@checchiconsulting.com, numrat e telefonit: 011/4145 881 dhe 011/4145 880) dhe Milosh Zhivkoviq (e-mail adresa: mzivkovic@checchiconsulting.com,

numrat e telefonit: 011/4145 882 dhe 011/4145 880).

Ftesa publike dhe formulari për aplikimit janë në dispozicion në linkun e më poshtëm

http://www.skgo.org/storage/app/media/uploaded-files/Javni%20poziv.pdf

Burimi: SKGO dhe Trupi Koordinues