Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR REGJISTRIM NË PARALELEN E FAKULTETIT EKONOMIK NË BUJANOC

17. maj 2016.

Shërbimi i Trupit Koordinues në bashkëpunim me Progresin Europian dhe Fakultetin e Ekonomik të Suboticës kanë nisur fushatën për të ftuar  studentët e ardhshëm që të regjistrohen në Paralelen e Fakultetit Ekonomik në Bujanoc.

Burimi:Trupi Koordinues