Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR REGJISTRIM NË PARALELEN E FAKULTETIT EKONOMIK NË BUJANOC 2017

3. prill 2017.

Shërbimi i Trupit Koordinues në bashkëpunim me Progresin Europian dhe Fakultetin Ekonomik të Suboticës ka nisur kampanjën për të ftuar studentët e ardhshëm që të regjistrohen në Paralelen e Fakultetit Ekonomik në Bujanoc.

Burimi: Trupi Koordinues