Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIAT - PROMOVIMI LEKSIKONIT LIGJOR SËRBISHT - SHQIP

28. mars 2011.

Promovimi I „ Leksikonit ligjor “ sërbisht -shqip do të mbahet të martë n 29. mars 2011. në ora 12, në amfi teatrin e fakulltetit Juridik të Univerzitetit të Nishit.

Në promovim do të flasë ministri dhe kryetari i trupit Koordinues të Qeveris së Republikës së Sërbis për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Milan Markoviq, ministresha e drejtësis Snezhana Maloviq, dekani i fakulltetit Juridik të Univerzitetit të Nishit Predrag Dimitrijeviq dhe redaktorja kryesore dhe përgjegjëse e leksikonit ,komisionerja për mbrojtjen e barazisë Nevena Petrushiq.

„Leksikoni ligjor“ sërbisht-shqip i dedikohet gjyqtarëve dhe prokurorëve të njësive speciale, gjykatave dhe gjygjeve për kundërvajtje nga Presheva dhe Bujanoci . Përvec tyre në promovimin e leksikonit janë të ftuar edhe gjyqtarë të Gjykatës komunale në Vranje , si dhe prokuror dhe gjyqtarë nga Nishi.

Personi kontaktit për më shumë informacione është Milica Rodiq, milica.rodic@kt.gov.rs, 063/10-50-713.