Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIAT - 13.04.2011.

12. prill 2011.

Të mërkurën, më 13. prill., me fillim prej orës 12 në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc, Trupi Koordinues i Qeverisë së republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Ministria e ekonomisë dhe zhvillimit regjional dhe komuna e Bujanocit organizojnë prezantimin e programit të Ministrisë së ekonomisë dhe Fondit për  zhvillim.

Në prezantim do të flasë kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, nënkryetarja e Trupit Koordinues dhe sekretarja e shtetit në Ministrinë e ekonomisë dhe zhvillimit regjional, Dragijana Radonjiq Petroviq dhe drejtoresha e Fondit për zhvillim, Sllagjana Backoviq.

Afaristët nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja do të kenë mundësinë që të njoftohen më tepër rreth mundësive së avancimit së biznesit të tyre duke u përkrahur nga Ministria e ekonomisë dhe Fondi për zhvillim.

Për informata më të hollësishme kontaktoni Branko Dellibashiqin në numër të telefonit 063 351 622 ose në branko.delibasic@kt.gov.rs