Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 27.01.2015

27. janar 2015.

Ju ftojmë që të mërkuren, më 28 janar, në ora 12, të përcjellni vizitën në Mdvegjë të Zoran Stankoviqit, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Në ora 12, kryetari i Trupit Koordinues në ndërtesën e komunës do të takohet me kryetarin e komunës së Medvegjës, Dragisha Petroviq, zëdhënsin e kryetarit, Florim Sahitin dhe kryetarin e Kuvendit Komunal të Medvegjës, Goran Ivanoviqin.

Deklaratat për media janë të parapara pas takimit me bartësit e komunës.