Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 26.11.2019.

26. nëntor 2019.

Ftojmë të gjithë përfaqësuesit e mediave që të mërkuren, më 27 nëntor, në ora 13:00, të vijnë në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës „Vuk Karaxhiq“ në Bujanoc (Sheshi Karagjorgje Petroviq bb), të marrin pjesë në dorëzimin solemn të kontratave për sipërmarrësit nga komuna e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, të cilët kanë fituar të drejtën për subvensionim dhe mjeteve të pakthyeshme për vitin 2019.

Nga buxheti i Shërbimit të Trupit Koordinues për këtë vit janë ndarë 40 milionë dinarë për këtë qëllim. Këtë vit në konkursin për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme, subvesnionet i kanë fituar 16 subjekteve ekonomike, gjegjësisht shtatë prej tyre nga Bujanoci, shtatë nga Presheva dhe dy subjekte ekonomike nga Medvegja.

Kontratat do t`i dorëzoj Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues, si dhe kryetarët e tri komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Pas dorëzimit të kontratave janë paraparë deklaratat për media.